Kotimaisen Näytelmän Festivaalin järjestävät näytelmäkirjailijayhteisö TEKSTI sekä Kansallisteatteri.

Lukudraaman ohjaa Kaisa-Liisa Logrén. Näyttämöllä Hanna Rytin tekstiä lukevat Outi Condit, Marjaana Kuusniemi, Juha-Pekka Mikkola ja Eeva Putro.

Eeva Putro esiintyy festivaaleilla 6.11.2015 klo 19 lukudaaramassa sekä klo 21 alkavassa drama-slamissa. Valitettavasti Eeva Putro on estynyt osallistumasta tapahtumaan. Putro sairastui äkillisesti kuvausmatkalla Rigassa mutta on parhaillaan toipumassa hyvää vauhtia.

Kotimaisen Näytelmän Festivaalin tarkoitus on tehdä näytelmäkirjailijan työtä tunnetuksi yleisölle, tuoda esiin suomalaisia nykynäytelmiä sekä tarjota ammattilaisille mahdollisuus kollegiaaliseen kohtaamiseen.

Festivaali järjestetään Kansallisteatterin Lavaklubilla 5.- 7.11.2015.

Lue lisää festivaalista ja ohjelmasta.