Oleg Nikolaenkon teos #Selfie kertoo neljän näyttelijän omakohtaisia tarinoita elämästä ja luovasta työstä Suomessa ja Venäjällä. Neljä tarinaa itsestä, teatterista ja omasta paikasta siellä jossain tai jossain täällä. Lavalla nähdään Elli Närjä, Viola Pekkanen, Eeva Putro ja Panu Tuomikko. Esitys on toteutettu yhteistyössä Suomen Kansallisteatterin kanssa.

Lisäesityksiä tammikuussa 2016! Esitykset Lavaklubilla (Läntinen teatterikuja 1, 00100 Helsinki): ti 12.1., ke 13.1. SEKÄ to 14.1. klo 19.00.

Eeva Putro, Oleg Nikolaenkon #Selfie
Eeva Putro Oleg Nikolaenkon #Selfie-teoksessa.

”Mitä me oikeasti tiedämme jopa meidän kaikkein läheisimpien ihmisten todellisista elämistä? Tiedämmekö heidän ajatuksensa ja tunteensa, heidän huolensa ja muistonsa? Tunnemmeko edes omaa elämäämme? Omia tunteitamme? Mitä me voisimme kertoa itsestämme tälle maailmalle, jälkeläisillemme? Kaikista kiehtovin tarina, elokuva, paras kirja tai esitys – on meidän oma elämämme. Mielenkiintoisimmat ja uskomattomimmat asiat tapahtuvat juuri tässä ja nyt, meidän ympärillämme. Siksi teimme koko omista elämistämme selfieitä. Teimme näkymättömistä näkyvää, kuvia kuvista, joita ei koskaan otettu. Se oli vaikeaa, kivuliasta, mielenkiintoista ja jopa vaarallista – katsoa ja tutkia omaa elämäänsä.”

Näyttelijät: Elli Närjä, Viola Pekkanen, Eeva Putro ja Panu Tuomikko
Ohjaus: Oleg Nikolaenko
Tuottaja: Panu Tuomikko
Teksti: Työryhmä
Tekniikka: Olli Valkola
Dramaturginen apu: Taina West
Koreografinen apu: Riikka Niemistö
Video- ja äänisuunnittelu: Oleg Nikolaenko

Esityksen kesto noin 2 tuntia. Esitykset Kansallisteatterin Lavaklubilla 16. lokakuuta klo 19 SEKÄ 17. lokakuuta klo 21.

Lisäesityksiä tammikuussa 2016! Esitykset: ti 12.1., ke 13.1. SEKÄ to 14.1. klo 19.00.

Lue tiedote esityksestä:
#SELFIE on Venäjällä menestyksekkään uran luoneen teatteripariskunnan ensimmäinen Suomen ensi-ilta

Trailerit