Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla tavataan elokuvantekijöitä lyhyestä pitkään -tilaisuudessa, 25.9.2015, klo 16.00-20.00, WHS Teatteri Union. Eeva Putro on mukana Finnish Future -osiossa, jossa esitellään suomalaisia lyhytelokuvantekijöitä ja tahoja, jotka edustavat tulevaisuutta sekä uusia tapoja tehdä elokuvaa.

Rakastuneita naisia / Rooli: Rakastunut nainen

Tilaisuudessa esitetään myös Eevan ohjaama ja käsikirjoittama -lyhytelokuva Rakastuneita naisia. Hän näyttelee itse pääosaa elokuvassa, joka kertoo sukupuolen moninaisuudesta, eri tavoista olla nainen sekä ennen kaikkea rakkaudesta.

Putron käsikirjoittamia ja ohjaamia lyhytelokuvia Rakastuneita naisia, sekä Dildoa ostamassa, on nähty kotimaisilla ja ulkomaisilla lyhytelokuvafestivaaleilla, mm. Tampereen elokuvajuhlilla, vuosina 2012-2015.

Rakkautta ja Anarkiaa -festivaali järjestetään 17.-27.9.2015, Helsingissä.